Möhippa eller Svensexa

Möt glaskonstnärerna i deras verkstad och lär känna det tusenåriga glashantverkets hemligheter. En unik, varm och mycket personlig upplevelse.

Blåsa

Espen tar emot er i verkstaden, visar hur glasblåsning går till, berättar om teknik och konstnärskap. Den blivande bruden / brudgummen tar verkstaden i besittning och blåser det heta glaset under pedagogisk och personlig vägledning. En större skål eller vas eller två mindre föremål, t.ex glas, kan tillverkas. När glaset kallnat kan det graveras med namn och datum eller en personlig kortare text.

 Här finns utrymme för samarbete, skratt och överraskningar. Konstverket kyls under natten och kan hämtas eller skickas påföljande morgon. Picknick kan medtagas. 

Tid 50-70 min. Pris: 2 200 kr

Tillägg prova på SKULPTERING:
Som tillägg kan alla som vill får prova att arbeta med glaset. Små skulpturer eller smycken som tar ca 5 min /pers.Var och en får komma in i verkstaden och med hjälp av Espen skulptera den heta glasmassan. De små konstverken blir helt personliga och inget blir det andra likt. Det finns många färger att välja mellan och formen skapar var och en. Konstverken är färdiga att hämtas eller skickas dagen efter.

Pris per person: 290 kr

I  alla evenemang kan dryck och tilltugg ordnas efter önskemål, ej inkluderat i priset.

Vi kan erbjuda stor flexibilitet i konceptets utformning,
berätta dina önskemål för oss!